Hlavní obsah

Honička v pražské Ruzyni skončila bouračkou

Novinky, jap

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Policejní hlídce v pražské Ruzyni ujížděl v neděli ráno v kradené dodávce muž se zákazem řízení. Po nehodě, kterou způsobil, se dal na útěk. Policistům se ho podařilo zadržet.

BEZ KOMENTÁŘE: Policistům v Ruzyni ujížděl řidič v kradené dodávceVideo: Novinky

 
Článek

Policisté se rozhodli v Drnovské ulici v Praze 6 zastavit ke kontrole dodávku Fiat Ducato. „Řidič sešlápl plyn a začal před policisty ujíždět. Dojel až do ulice Navigátorů, kde nezvládl řízení a naboural do zaparkovaného osobního auta,“ řekla Novinkám policejní mluvčí Andrea Zoulová.

Řidič dodávky se dal ihned na útěk. Podle informací Novinek si nedaleko místa nehody schoval v křoví osobní tašku a z místa se snažil odejít, jako by se nic nestalo. Muž jdoucí po chodníku ale neunikl policistům, kteří ho na místě zadrželi.

„Dodávka je vedena v policejních evidencích jako odcizená. Řidič má vysloven platný zákaz řízení,“ doplnila mluvčí. V nákladovém prostoru dodávky navíc policisté objevili kola z osobního vozu BMW. I jejich původ bude muset ujíždějící řidič vysvětlovat.

Případem se zabývají kriminalisté.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám