Hlavní obsah

Na Prostějovsku se srazilo pět aut, jeden mrtvý

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Prostějov

Jeden mrtvý a další lidé vážně a lehce zranění, takový je výsledek hromadné dopravní nehody, která se stala v pátek ráno na silnici z Němčic nad Hanou směrem na Prostějov. V okolí Prostějova došlo i k dalším nehodám. Silničáři upozorňovali, že vozovky mohou klouzat v důsledku mrznoucích mlh.

Foto: Karel Otcovský, Právo

Ilustrační foto

Článek

„Mělo se jednat o pět vozidel. Podle prvotních informací mělo jedno z vozidel ze zatím přesně nezjištěných příčin dostat na vozovce smyk a narazilo do stromu. Při této nehodě došlo podle prvotních informací k těžkému zranění dvou osob. Přes veškerou snahu záchranářů jedna osoba následkům zranění na místě podlehla,“ informovala mluvčí prostějovské policie Irena Urbánková.

„V důsledku nehody dalších vozidel evidujeme další tři lehce zraněné osoby. Silnice je v místě nehody neprůjezdná. Přesné okolnosti nehod zjišťujeme,“ dodala Urbánková.

KOMENTÁŘ DNE:

Lyžařské Nagano -  Nedá se nic dělat, dnešní komentář musí být sportovní, protože jedna mladá dáma přepsala lyžařské dějiny země. Čtěte zde >>

Mrznoucí mlha komplikovala dopravu i na dalších místech zejména v Olomouckém a Zlínském kraji. Kvůli mlze by na některých místech snížená viditelnost. Teploty se ráno pohybovaly od minus šesti stupňů do nuly.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám