Hlavní obsah

Policie zadržela agresora, který střílel v Českém Dubu

Novinky, Ondřej Kořínek
Liberec
Aktualizováno

Policie zadržela ve středu ráno útočníka z Českého Dubu na Liberecku, který měl v neděli večer před restaurací postřelit 19letého mladíka. Ten se snažil hledaného muže zadržet. U zadrženého muže našla policie také zbraň.

Foto: Novinky

Restaurace, před kterou se střílelo.

Článek

„Liberečtí kriminalisté ve středu kolem čtvrté hodiny ráno zadrželi 34letého muže, který ohrožoval zbraní hosty restaurace v Českém Dubu. Muže zadrželi na území Českolipska, zajistili i plynovou zbraň, kterou měl u sebe,“ uvedla mluvčí policie Vlasta Suchánková.

Incident se odehrál v neděli před půlnocí v restauraci Koruna. Muž, který byl od září hledaný za majetkovou trestnou činnost, chtěl z restaurace utéct poté, co na něj někdo zavolal policii. V tom se mu snažil zabránit 19letý mladík, kterého lehce zranil výstřelem z plynové pistole. Následně se dal na útěk a policisté, kteří mezitím přijeli, stříleli na jeho auto. [celá zpráva]

BEZ KOMENTÁŘE: Restaurace, před kterou se stříleloVideo: Novinky

Zraněného mladíka ošetřila záchranná služba na místě a odjela. Po asi dvou hodinách ho ale někdo brutálně napadl. Mladý muž utrpěl těžký otřes mozku a poranění obličeje.

Jestli napadení mladíka má na svědomí právě zadržený muž, není zatím jasné. „Muž bude teprve vyslýchán, takže žádné další informace podávat nebudeme,“ reagovala na dotaz mluvčí policie.

V restauraci slavil narozeniny otec napadeného mladíka. „Vůbec nechápu, proč takoví lidé lezou do hospody. Oslavoval jsem původně své 52. narozeniny a nakonec jsem rád, že jsem nepřišel o kluka,“ řekl na místě otec mladíka.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám