Hlavní obsah

Muž vyloupil trafiku, potom poděkoval a slušně se rozloučil

Novinky, kre
Praha

Po muži, kterého při loupežném přepadení trafiky ve vestibulu metra na stanici Českomoravská zachytily kamery, pátrají kriminalisté od 10. ledna. Mladíkovi se střelnou zbraní vydala vystrašená trafikantka šest tisíc korun. Ten jí následně poděkoval, slušně se rozloučil a odešel. Podruhé loupil pravděpodobně 24. ledna ve vestibulu metra Hůrka.

BEZ KOMENTÁŘE: Loupežné přepadení trafikyVideo: Policie ČR

 
Článek

K prodejnímu pultu v trafice na Českomoravské přišel mladý muž kolem deváté hodiny dopoledne. Měl s sebou střelnou zbraň a po trafikantce požadoval vydání finanční hotovosti. „Ta mu z obavy o svůj život vydala asi šest tisíc korun, muž chtěl ovšem více, a proto požadoval ještě dobíjecí kupony. Trafikantka mu ale odvětila, že žádné nemá. Mladý muž se sice naštval, ale nakonec poděkoval, a navíc se slušně rozloučil,“ uvedla policejní mluvčí Jana Rösslerová.

Foto: Policie ČR

Hledaný muž přepadl trafiku na Českomoravské.

Pravděpodobně tentýž muž loupil také 24. ledna, tentokrát v trafice ve vestibulu metra Hůrka. Tam přišel okolo sedmnácté hodiny s pistolí v ruce a požadoval hotovost. Prodavačka z obavy o svůj život otevřela pokladnu a začala peníze vyndávat. „Zřejmě je ale podávala moc pomalu, a proto se podezřelý natáhl přes pult a peníze si podal sám,“ uvedla mluvčí policie Iveta Martínková.

Poté muž s hotovostí v řádech několika tisíc korun a se slovy: „Nechoď vůbec ke dveřím, nebo uvidíš!“ z trafiky odešel. Kamerový systém zachytil podobu i hlas podezřelého, kterému za loupež hrozí až desetileté vězení. [celá zpráva]

BEZ KOMENTÁŘE: Kamera zaznamenala podobu i hlas lupičeVideo: Policie ČR

Reklama

Výběr článků

Načítám