Hlavní obsah

Agresivní opilec vzal na souseda v Bílině meč

Právo, ape

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Teplice

Z přečinů výtržnictví a nebezpečného vyhrožování je podezřelý 57letý recidivista, který ve středu večer napadl v Bílině svého souseda. Na toho zaútočil po předchozí hádce, muž se mu ale úspěšně ubránil. To asi agresivní podnapilec psychicky neunesl, a tak si došel pro repliku krátkého římského meče a začal před dveřmi poškozenému vyhrožovat podříznutím.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

„Když muž vyšel ven, aby ho zkusil uklidnit, rozeběhl se s mečem proti němu. Napadený před ním z obavy o život uzavřel dveře do vchodu a schoval se ve svém bytě, tak mu podezřelý alespoň bodl mečem do dveří,“ popsal teplický policejní mluvčí Daniel Vítek.

Agresivního muže, který už byl v minulosti několikrát souzen pro násilnou trestnou činnost, zadrželi přivolaní policisté a ve lhůtě 48 hodin předají celý spis státnímu zástupci. „Celý případ tak v nejbližší době skončí na stole soudce, který může násilníka v případě uznání viny poslat až na tři roky za mříže,“ dodal mluvčí Vítek.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám