Hlavní obsah

V domě s pečovatelskou službou v Karviné celý rok ležela mrtvá žena

Právo, hon

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Karviná

Případ, nad kterým zůstává rozum stát, šokoval v tomto týdnu obyvatele jednoho z domů s pečovatelskou službou v Karviné. V jednom z bytů bylo nalezeno tělo jednašedesátileté ženy. Jak vyšlo najevo, žena byla po smrti celý rok a nikdo o tom nevěděl, nikdo ji nepostrádal.

Foto: Ondřej Kořínek, Novinky

Ilustrační foto

Článek

„Dostali jsme oznámen nález těla v bytě, kde kolegové provedli ohledání a následně byla u jednašedesátileté ženy provedena soudní pitva. Soudní lékaři nenalezli žádné zranění, které by nasvědčovalo, že by se na její smrti podílela cizí osoba. Byt byl řádně uzamčen a nebyly tam žádné indicie, které by napovídaly tomu, že by se tam někdo kromě dotyčné pohyboval. Takže to šetříme jako úmrtí bez cizího zavinění,“ informovala Právo mluvčí karvinské policie Zlatuše Viačková.

Přestože žena nejspíš zemřela přirozenou smrtí, na případu je zarážející, že ji téměř jeden rok nikdo nepostrádal. Podle televize Nova, která o případu informovala jako první, přitom obyvatelé domu v minulosti upozorňovali personál, že z bytu se šíří zápach, nic se ale prý nestalo.

Žena byla nalezena až poté, co ji hledala sociální pracovnice, protože karvinský magistrát potřeboval vyjádření k soudu. Zesnulá žena měla totiž nesvéprávnou dceru v ústavu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám