Hlavní obsah

Chtěl jsem se uvolnit, prohlásil vandal po nočním zápasu s autobusovou zastávkou

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Dlouhou chvíli při čekání na autobus si krátil ve středu večer 25letý muž v Praze dost netradičním způsobem. Likvidoval vše, co se na zastávce nacházelo. Na svou obhajobu pak uvedl, že se chtěl uvolnit.

BEZ KOMENTÁŘE: Vandal na ulici zápasil s košem i automatem na jízdenkyVideo: MP Praha

 
Článek

Vandala si všiml operační kamerového systému hodinu před půlnocí v ulici Obchodní náměstí.

Mladík si za svého protivníka vybral odpadkový koš, který hodil do silnice, automat na jízdenky, ale i vitrínu s jízdními řády. Posléze nastoupil do autobusu číslo 139 a odjel směrem na Kačerov. Operační mezitím na místo poslal strážníky.

„Autohlídka se okamžitě vydala za autobusem a počkala si na jeho příjezd v zastávce Na Havránce. Poté strážníci přistoupili ke kontrole dotyčného. Ten však nebyl schopen strážníkům prokázat svou totožnost, proto údaje ke své osobě sdělil pouze ústně,“ popsala mluvčí strážníků Irena Seifertová.

Na dotaz hlídky, proč likvidoval věci na zastávce, muž odpověděl: „Chtěl jsem se jen uvolnit.“ Své chování bude vysvětlovat u přestupkové komise příslušného správního orgánu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám