Hlavní obsah

Prskavka na vánočním stromku způsobila škodu 200 tisíc korun

Novinky, Pavel Jaňurek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

V Chodské ulici na pražských Vinohradech začal v sobotu v noci v jednom z bytů hořet vánoční stromeček. Požár způsobila pravděpodobně prskavka, plameny si vyžádaly evakuaci 25 lidí a napáchaly škodu za 200 tisíc korun.

BEZ KOMENTÁŘE: Požár bytu na VinohradechVideo: Novinky

 
Článek

Požár vypukl v jednom z bytů krátce po půl desáté večer. Na místo vyrazili kromě hasičů také policisté a záchranáři. Policisté vykopli dveře do bytu a snažili se požár uhasit, sami se přitom ale nadýchali zplodin. Hasiči z domu evakuovali 25 nájemníků, 4 lidi se podařilo před požárem zachránit.

Požár hasiči uhasili jedním vodním proudem. Venku pak ohořelé části nábytku dohašovali. Záchranáři na místo vyslali také speciální kyslíkový vůz Atego.

KOMENTÁŘ DNE:

Lyžařské Nagano -  Nedá se nic dělat, dnešní komentář musí být sportovní, protože jedna mladá dáma přepsala lyžařské dějiny země. Čtěte zde >>

Požár pravděpodobně způsobila prskavka zapálená na vánočním stromečku. Škodu vyšetřovatel hasičů předběžně vyčíslil na 200 tisíc korun.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám