Hlavní obsah

Seat vylétl ze zatáčky do oplocení, řidič ve vraku auta zemřel

Právo, miv

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Břeclav

Životem zaplatil v pátek osmatřicetiletý muž za zřejmě nepřiměřenou rychlost, kterou zvolil pro průjezd silnice z Břeclavi ke státní hranici s Rakouskem. V zatáčce u firmy Fosfa vyletěl ze silnice a havaroval. Ve vraku vozu zemřel.

Foto: HZS Jihomoravského kraje

V Seatu Toledo vyhasl život řidiče.

Článek

„Před sedmou hodinou jsme přijali oznámení, že u silnice vedoucí z Břeclavi směrem do rakouské obce Reintal je havarované vozidlo. Na místo okamžitě vyjela dopravní hlídka, která celou situaci začala prověřovat,“ uvedla mluvčí břeclavské policie.

Foto: Policie ČR

V Seatu Toledo vyhasl život řidiče.

Na místo vyrazili policisté i hasiči. „Jak se ukázalo, osmatřicetiletý řidič nezvládl projetí levotočivé zatáčky a s osobním vozidlem Seat Toledo vyjel mimo komunikaci. Najel do oplocení poblíž silnice. Bohužel náraz byl natolik silný, že zraněním na místě podlehl,“ popsala situaci mluvčí.

Foto: Policie ČR

V Seatu Toledo vyhasl život řidiče.

Řidič byl v autě sám. Stal se tak prvním mrtvým na silnicích okresu v letošním roce. Policie případ dále prověřuje. Znalci budou muset určit, jakou rychlostí vjel do zatáčky, kde je vzhledem k rozhledovým a jiným poměrům rychlost dopravním značením výrazně omezena.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám