Hlavní obsah

Náledí v Hloubětíně nasměrovalo převrácený náklaďák přímo do billboardu

Novinky, jap

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

V neděli večer havaroval v pražském Hloubětíně na namrzlé vozovce řidič nákladního vozu. Vozidlo zůstalo po nehodě převrácené mimo silnici, řidič vyvázl nezraněn.

BEZ KOMENTÁŘE: Nákladní vůz se v Hloubětíně převrátil na bokVideo: Novinky

 
Článek

Nehoda se stala v Kolbenově ulici krátce po 20. hodině. Řidič nákladního auta pravděpodobně nezvládl na zledovatělé silnici řízení a s autem vyjel na chodník. Tam se vozidlo převrátilo na bok a narazilo do billboardu. Na místo museli kromě policistů zamířit také hasiči.

KOMENTÁŘ DNE:

Lyžařské Nagano -  Nedá se nic dělat, dnešní komentář musí být sportovní, protože jedna mladá dáma přepsala lyžařské dějiny země. Čtěte zde >>

Po zhruba čtyřech hodinách se podařilo vůz postavit zpět na kola dvěma vyprošťovacím vozidlům odtahové služby. Doprava přitom musela být v době vyprošťování dodávky svedena na tramvajové koleje.

Ve večerních hodinách se pak na zledovatělé vozovce v pražských Řepích střetl autobus s osobním vozem. Řidič lexusu vyvázl z nehody s lehkým zraněním, řidič autobusu utrpěl šok. V Makovského ulici, kde se oba vozy střetly, museli zasahovat také hasiči. Viníka nehody budou muset určit dopravní policisté, kteří se nehodou zabývají.

Reklama

Výběr článků

Načítám