Hlavní obsah

Žena přiložila policistce na obědě nůž na krk

Právo, hon
Bruntál

Útok na policistku v Bruntálu vyšetřuje od minulého týdne policie. Násilnice musela být hospitalizovaná v psychiatrické léčebně, protože se zjistilo, že trpí duševní chorobou.

Foto: Jaroslav Soukup, Novinky

Ilustrační foto

Článek

Incident se odehrál ve čtvrtek v poledne v restauraci v ulici Požárníků. Ke stolu, za kterým o obědové pauze seděly dvě policistky, si přisedla dvaapadesátiletá žena, která pak nečekaně přistoupila k jedné z policistek a přiložila jí nůž ke krku.

„To zpozorovala druhá z policistek, která vykřikla na podezřelou ženu a snažila se jí ruku od krku své kolegyně odstrčit a ženu zpacifikovat. V tom jí napomohli dva přítomní hosté. Agresivní žena při odzbrojení a spoutání, začala napadené policistce ještě vyhrožovat zabitím,“ uvedla v pondělí mluvčí policie Pavla Jiroušková.

Při osobní prohlídce policisté nalezli u ženy také funkční elektrický paralyzér. „Podezřelá nebyla v době útoku pod vlivem alkoholu ani omamných a psychotropních látek a na základě lékařského vyšetření byla umístěna do psychiatrické léčebny. Dle sdělení lékařky je podezření, že žena trpí přesně nespecifikovanou duševní poruchou a je nebezpečná svému okolí,“ dodala mluvčí.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám