Hlavní obsah

Zásahovka obklíčila byt v Praze, zabarikádoval se tam ozbrojený muž

Novinky, ok, jap

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha
Aktualizováno

Zásahová jednotka zadržela muže, který se zabarikádoval v bytě v pražské Novodvorské ulici naproti obchodnímu centru. Podle informací Novinek jde o mladého muže obviněného z pokusu o vraždu, který se odehrál v srpnu v Praze.

BEZ KOMENTÁŘE: Zásahová jednotka zadržela obviněného násilníka, který se chtěl zabítVideo: Novinky

 
Článek

„Mohu potvrdit, že na místě je zásahová jednotka u muže, který je ozbrojený nožem,“ řekla před zadržením Novinkám mluvčí policie Andrea Zoulová.

Podle reportéra Novinek zásahovka vnikla do bytu oknem za výbuchů dělobuchů. Záchranná služba pak mladíka převezla do nemocnice, údajně vyhrožoval, že se zabije.

Jak redakce dále zjistila, jedná se o 24letého muže, který ve Veletržní ulici 8. srpna brutálně napadl postaršího muže. Mladík poškozeného bez varování srazil na zem a poté do něj kopal a bušil pěstmi. Přivolané policejní hlídky útočníka zadržely a převezly na služebnu. [celá zpráva]

BEZ KOMENTÁŘE: Mladík bezdůvodně zmlátil mužeVideo: Policie ČR

Mladík byl původně obviněn z trestného činu těžkého ublížení na zdraví, později ale došlo k překvalifikování na pokus o vraždu. Soud ho nevzal do vazby a vyšetřování probíhalo na svobodě.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám