Hlavní obsah

Opilce na silnici přejelo auto, srážku nepřežil

Právo, jr
Vsetín

Jeden lidský život si vyžádala dopravní nehoda, kterou od středečního rána vyšetřují policisté v obci Krhová na Vsetínsku. Podle prvních informací se obětí stal padesátiletý muž, který buďto seděl nebo ležel na silnici, pravděpodobně opilý.

Foto: Policie ČR

Nehoda v Krhové na Vsetínsku si vyžádala jeden lidský život.

Článek

„Tragická dopravní nehoda se stala v obci Krhová na místní komunikaci na ulici Pod Kamenem o půl třetí ráno. Osmapadesátiletá řidička tam přejela se Škodou Felicií muže, který podle všeho ležel v podnapilém stavu na vozovce. Zda skutečně ležel, nebo byl v jiné poloze, budeme přesně vědět až z výsledků soudní pitvy, která nám rovněž určí, jaké množství alkoholu v organismu padesátiletý muž měl,“ informovala mluvčí vsetínské policie Lenka Javorková.

Krátce po nehodě muž ještě jevil známky života a rychlá záchranná služba ho vezla s vážným poraněním z místa dopravní nehody do nemocnice. „Lékařka po chvíli policisty informovala, že muž při převozu zemřel,“ uvedla Javorková.

Pro policisty pak nebylo snadné zjistit totožnost mrtvého, protože u sebe neměl žádné doklady. Že se určitě jedná o padesátiletého muže z Valašskomeziříčska, zjistili policisté až po několika hodinách.

Vyšetřování smrtelné dopravní nehody si převzali kriminalisté. Řidička je podezřelá z trestného činu usmrcení z nedbalosti s trestní sazbou do šesti let.

Jedná se o sedmou smrtelnou dopravní nehodu v letošním roce na Vsetínsku. Zemřelo při nich osm lidí.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám