Hlavní obsah

Cizinec uháněl na Olomoucku rychlostí 214 km/h

Právo, mhr
Olomouc

Rychlostí přesahující výrazně 200 kilometrů v hodině se řítil v neděli odpoledne po rychlostní komunikaci na Olomoucku se svým mercedesem třiapadesátiletý cizinec. Zastavení se nijak nebránil. Uložena mu byla kauce. Právo o tom v úterý informoval krajský policejní mluvčí v Olomouci Josef Bednařík.

BEZ KOMENTÁŘE: Cizinec se řítil po R35 rychlostí 214 km/hVideo: Policie ČR

 
Článek

Policisté podle něj zaregistrovali rychle jedoucí cizincův vůz krátce po patnácté hodině. „Řítil se s vozidlem po silnici R35 ve směru od Olomouce na Ostravu,“ uvedl policejní mluvčí.

Policisté naměřili mercedesu 214 km/h v místech, kde je povolená rychlost 130 km/h.

KOMENTÁŘ DNE:

Lyžařské Nagano -  Nedá se nic dělat, dnešní komentář musí být sportovní, protože jedna mladá dáma přepsala lyžařské dějiny země. Čtěte zde >>

Řidiče policisté zastavili a zkontrolovali. „Za jeho protiprávní jednání mu byla uložena kauce ve výši 5000 korun a vše bylo oznámeno k dalšímu řízení správnímu orgánu. Pokud by se mu řidič vyhýbal, kauce propadne státu,“ dodal Bednařík.

Reklama

Související články

Nezaplatíš kauci? Zabaví ti řidičák

Méně pirátů silnic, kteří ohrožují ostatní a vyhýbají se postihu. To si slibuje ministerstvo dopravy od návrhu, aby řidičům, kteří se dopustí závažného...

Výběr článků

Načítám