Hlavní obsah

Zakuklenci v Ústí uzavřeli ulici a pozatýkali drogový klan

Novinky, mik

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ústí nad Labem

Zásahové jednotky z Ústeckého kraje a z Prahy podnikly ve středu ráno v Ústí nad Labem zátah na výrobce a distributory pervitinu. Případem se zabývalo po dobu osmi měsíců devadesát policistů. Speciální jednotky zadržely šest mužů a dvě ženy, informovala ve čtvrtek mluvčí policie Ústeckého kraje Veronika Hyšplerová.

BEZ KOMENTÁŘE: Zátah na výrobce a distributory pervitinuVideo: Policie ČR

 
Článek

Akce začala uzavřením ulice Přístavní v obou směrech. Zásahové jednotky poté podnikly v ulici Matiční, Svádovské a Pekařské pět domovních prohlídek.

„Při těchto prohlídkách bylo zadrženo celkem osm osob - z toho šest mužů (21, 35, 38, 48, 46, 50) a dvě ženy (35, 40). Dále byly zajištěny dvě laboratoře na výrobu pervitinu, několik gramů pervitinu, finanční hotovost a plynová pistole,” sdělila Hyšplerová.

Všechny zabavené věci byly odeslány na odbornou expertízu. Celá akce trvala přibližně šest hodin a na jejím řešení spolupracovaly další složky, mezi které patří celní správa, cizinecká policie, orgán péče o dítě a městská policie Ústí nad Labem.

„Ještě v tuto chvíli se na realizaci stále pracuje. Dvěma mužům (46, 50) již bylo sděleno obvinění z trestných činů nedovolené výroby a jiného nakládání s omamnými a psychotropními látkami a jedy a výroby a držení předmětu k nedovolené výrobě omamné a psychotropní látky a jedu,” řekla Hyšplerová.

Reklama

Výběr článků

Načítám