Hlavní obsah

Muž z Aše svou družku osm let bil, znásilňoval a v zimě vyhazoval na noc z bytu

Právo, vor

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Karlovy Vary

Mlátil ženu ve společné domácnosti fackami i pěstmi, škrtil ji až do mdlob, napadal ji s nožem v ruce, vyhazoval ji na noc z bytu na zimu a opakovaně ji nutil k sexu. To je jen krátký výčet násilností, kterých se podle obvinění dopouštěl 37letý muž z Aše na 30leté ženě posledních osm let.

Foto: Ondřej Kořínek, Novinky

Ilustrační foto

Článek

„Chebští kriminalisté zahájili trestní stíhání 37letého muže, kterého podezírají ze spáchání zvlášť závažného zločinu znásilnění, zločinu týraní osoby žijící ve společném obydlí a přečinu ublížení na zdraví,“ uvedla ve čtvrtek mluvčí karlovarské krajské policie Kateřina Krejčí.

„Ve společné domácnosti měl třicetiletou ženu opakovaně několikrát týdně, později zhruba denně fyzicky napadat, a to údery dlaní, pěstmi a kopy do celého těla. V několika případech ji měl i napadnout s nožem v ruce nebo škrtit až upadla do mdlob,“ popisovala mluvčí.

„Poškozenou ženu měl dále i psychicky týrat tím, že ji vyhazoval na celou noc z bytu, a to i v zimním období. Dále ji měl různými nadávkami ponižovat a urážet. Obviněný muž měl ženu také opakovaně násilím nebo pod pohrůžkou násilí nutit ke styku,“ pokračovala Krejčí s tím, že muž skončil ve vazbě.

„Obviněnému muži za jeho jednání hrozí až desetiletý trest v případě prokázání viny,“ uzavřela Krejčí.

Reklama

Výběr článků

Načítám