Hlavní obsah

Smrští otázek a chaosem zmátli v Praze prodavače a sebrali mu peníze i autorádio

Praha

Chaos a zmatek v srpnu udělala čtyřčlenná skupina mužů v jedné z pražských zastaváren, aby tak mohla prodavače okrást o peníze a autorádio. Policisté nyní po pachatelích pátrají a prosí veřejnost o pomoc.

BEZ KOMENTÁŘE: Muži udělali na prodejně zmatek a okradli prodavače Video: Policie ČR

 
Článek

Skupina dobře připravených mužů si vyhlédla bazar v Koněvově ulici. Jak je vidět na zveřejněném záznamu, muži se zajímali o různé vystavené věci, zasypávali prodavače otázkami a snažili se s ním domluvit na výměně pětiseteurové bankovky za deset tisíc korun.

Foto: Policie ČR

Muže zaznamenala kamera v zastavárně.

„Jeden z mužů pak předal prodavači takzvanou ruličku stokorunových bankovek s nápisem 10 tisíc korun a mezitím začala smršť různých otázek. Po pár minutách muži odešli, ovšem až poté prodavač zjistil, že v takzvané ruličce je místo deseti pouze tři a půl tisíce korun,“ informovala ve čtvrtek mluvčí policie Jana Rösslerová.

Foto: Policie ČR

Muže zaznamenala kamera v zastavárně.

Okradený muž případ nahlásil a policistům přinesl také videozáznam. Podle něj byli zloději dobře organizovaní a mluvili bulharským nebo rumunským přízvukem. Po jejich odchodu navíc zjistil, že odešli i s autorádiem.

Foto: Policie ČR

Muže zaznamenala kamera v zastavárně.

Čtyři muži jsou středního věku, tmavší pleti. První je hubený, vlasy má vyholené a na obou předloktích má ze zadní strany tetování. Druhý je střední postavy, má tmavé vlasy s kouty a výrazné tmavé obočí. Třetí je zavalité postavy, na pravém bicepsu má tetování a čtvrtý byl nejmladší, hubený a v bazaru se zdržel jen velmi krátkou dobu.

Informace o totožnosti a pobytu zlodějů přijme linka 158.

Reklama

Výběr článků

Načítám