Hlavní obsah

Muž se ženou měli znásilnit čtrnáctiletého chlapce

Právo, Petr Kozelka
Brno

Azyl na svém útěku z dětského domova našel loni v listopadu čtrnáctiletý chlapec u rodinného známého Jindřicha Seidla na Václavské ulici v Brně. Seidl nechal hocha bydlet u sebe v bytě výměnou za 50 korun a víno. Po pár dnech však uspořádal v bytě bujarou pijatiku, na jejímž konci měl společně se svou expartnerkou Emilií Nagyovou chlapce znásilnit. Teď jim za to u brněnského krajského soudu hrozí až deset let vězení.

Foto: Petr Kozelka, Právo

Jindřich Seidl a Emilie Nagyová jakékoli znásilnění chlapce popřeli.

Článek

„Obžalovaní byli opilí, Seidl nejprve chlapce chytil pod krkem, hodil ho na postel a držel, zatímco Nagyová oblečená jen do kalhotek na něm vykonala orální sex. Pak ho držela obžalovaná a orální sex na něm vykonal Seidl,“ konstatovala v obžalobě státní zástupkyně Zuzana Zámoravcová.

KOMENTÁŘ DNE:

Lyžařské Nagano -  Nedá se nic dělat, dnešní komentář musí být sportovní, protože jedna mladá dáma přepsala lyžařské dějiny země. Čtěte zde >>

„Ten kluk si všechno vymyslel, protože jsem ho tam už nechtěl nechat bydlet. Pochybuju, že by ho Nagyová udržela, když byla tak opilá, že nemohla ani chodit,“ obhajoval se Seidl, který si ve vězení odpykává pět let za týrání svých dětí.

„Sedělo se, pilo a kecalo, ale určitě jsem toho kluka neznásilnila. Nemám takovou povahu, s nikým se nehádám, s nikým se nervu. Byla jsem v tom bytě do rána, ale nevím, co se tam dělo,“ vzlykala Nagyová, která před lety se Seidlem žila.

Hocha právě chytili na dalším útěku

Senát v čele s Danielem Plškem měl štěstí, že údajně znásilněný hoch byl zrovna polapen po svém dalším útěku z dětského domova, a mohl tak před soudem vypovídat, i když jeho nejčastější odpověď byla „nevím“ a „nepamatuji si“.

„Domlouval jsem se se Seidlem, že mě u sebe nechá spát i s mojí holkou. Tak jsem mu dal peníze a víno, jenže on se ožral, přišel za mnou, jestli chci pít, a když jsem řekl ne, tak mě hodil na postel. Potom mě držel, přišla ta ženská celá vysvlečená a vykouřila mi ho, pak to udělal i on. Když mě pustil, utekl jsem a řekl to mámě. Bylo to hnusný od toho chlapa,“ stěžoval si hoch.

Proces bude pokračovat v listopadu výslechy dalších svědků a znalců.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám