Hlavní obsah

Muž přepadl v chodbách domů dvě mladé ženy, jednu ohrožoval nožem

Právo, mh

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Brno

Brněnští kriminalisté pátrají po muži, který má na svědomí přepadení dvou žen. Poprvé zaútočil koncem srpna v brzkých ranních hodinách na Tomkově náměstí.

Foto: Policie ČR

Násilník při přepadení. Zachytily ho kamery v domě.

Článek

Vešel za jednadvacetiletou ženou do chodby bytového domu a s nožem v ruce po ní požadoval, aby se svlékla. Dívka odmítla a sedla si do rohu. Neznámý muž jí začal rozepínat bundu a při tom ji několikrát lehce bodl nožem. Mladá žena násilníkovi sdělila, že má astma, že může kdykoliv omdlít, a také, že je velmi dobře slyšet v bytech, když na chodbě někdo mluví. Muž jí vytrhl kabelku a z místa utekl. Přepadená tak přišla o doklady, mobilní telefon a částku asi pět set korun.

Foto: Policie ČR

Násilník při přepadení. Zachytily ho kamery v domě.

KOMENTÁŘ DNE:

Lyžařské Nagano -  Nedá se nic dělat, dnešní komentář musí být sportovní, protože jedna mladá dáma přepsala lyžařské dějiny země. Čtěte zde >>

K dalšímu případu došlo druhý týden v září, krátce před šestou hodinou ranní, kdy s největší pravděpodobností stejný pachatel přepadl sedmnáctiletou dívku na Slovanském náměstí. Vše se odehrálo také v chodbě jednoho z domů v době, kdy dívka roznášela letáky. Muž slečnu přitlačil ke stěně a zakryl jí rukou ústa, aby nemohla křičet o pomoc. V tom se ovšem na chodbě rozsvítilo světlo a poškozená ihned využila situace a podařilo se jí vyběhnout na ulici. Pachatel z místa utekl.

Foto: Policie ČR

Násilník při přepadení. Zachytily ho kamery v domě. Pozná ho někdo?

Jednání násilníka zachytila v druhém případě bezpečnostní kamera umístěná v domě. Policisté žádají občany o pomoc při pátrání po pachateli. Jakékoliv informace, které by mohly pomoci ke zjištění totožnosti, pohybu či pobytu muže na záběrech, prosím sdělte policistům ze Služby kriminální policie a vyšetřování na telefonním čísle 974 625 823, případně přes tísňovou linku 158.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám