Hlavní obsah

Tragický pátek: Na silnicích zemřelo osm lidí

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V pátek na silnicích v Česku zemřelo při nehodách osm lidí. Jde o jeden z nejtragičtějších dnů v tomto roce. Dosud nejvíc lidí v jednom dnu - devět - zemřelo letos při silničních nehodách posledního července.

Foto: Radek Plavecký, Právo

Následky nehody u Klecan

Článek

Nejvážnější následky měla v pátek havárie u středočeských Klecan, kde brzy ráno při srážce osobního s nákladním autem zemřeli tři lidé. Čelně se tam srazilo osobní auto s nákladním vozem. [celá zpráva]

Dva řidiči odpoledne nepřežili nehodu nedaleko Nové Vsi na Brněnsku. Osobní auta se srazila na rovném úseku silnice třetí třídy za Novou Vsí směrem na Senorady. Jeden z vozů začal po srážce hořet.

BEZ KOMENTÁŘE: Tragická nehoda u KlecanVideo: Radek Plavecký, Právo

Třiadvacetiletá žena pak zahynula při čelní srážce dvou osobních aut u obce Povrly na Ústecku. Řidička zřejmě dostala smyk.

U obce Horní Třešňovec na Orlickoústecku zemřel řidič dodávky, který přejel do protisměru a narazil do sloupu elektrického vedení.

Osmou páteční obětí se stal sedmadvacetiletý chodec, který večer na Ústecku šel zřejmě prostředkem silnice. Řidič osobního auta nestačil zareagovat a srazil ho.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám