Hlavní obsah

Žena si vymyslela znásilnění, aby nemusela chodit do práce

Právo, hon
Nový Jičín

Další případ vymyšleného znásilnění objasnila v minulých dnech policie. Žena z Novojičínska nedávno oznámila, že ji v červnu znásilnil kolega během noční směny v nejmenovaném podniku. Nakonec vyšlo najevo, že žena znásilnění jen fingovala, protože nechtěla chodit do práce, kterou jí vyhlédl její přítel a ve které se jí nelíbilo.

Foto: Ondřej Kořínek, Novinky

Ilustrační foto

Článek

„Ke znásilnění mělo dojít ve chvíli, kdy byla na toaletě. Přes fyzickou převahu útočníka se jí podařilo utéct. K samotnému znásilnění nedošlo. Poškozená uvedla policistům popis muže, kterým mohl být někdo ze zaměstnanců firmy s ohledem na popsané firemní oblečení,“ uvedl mluvčí policie Petr Gřes.

Kvůli dlouhé době od údajného zločinu po jeho nahlášení bylo prověřování obtížnější, nicméně policie velmi brzo zjistila řadu rozporů v tvrzení údajné poškozené.

„Ta se nakonec policistům doznala, že si celou věc vymyslela. Důvodem lži bylo to, že nechtěla chodit do zaměstnání, které jí vyhlédl její přítel. Za své neuvážené jednání se zpětně omluvila, prý si nedomyslela důsledky,“ dodal mluvčí policie. Za čin ženě žádný postih nehrozí.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám