Hlavní obsah

Rodina se rozloučila se zavražděnou devítiletou dívkou

Klášterec nad Ohří
Aktualizováno

Poslední rozloučení s devítiletou dívkou, která byla zavražděna předminulý týden v Klášterci nad Ohří, se konalo v pondělí v úzkém kruhu rodiny. Kostel Panny Marie se hřbitovem byl pro veřejnost uzavřený a místo hlídala najatá ochranka.

Foto: Karel Otcovský, Právo

Smuteční obřad byl na přání rodiny zavražděné dívky neveřejný.

Článek

Bezpečnostní služba měla seznam lidí, které směla pustit dovnitř. Několik lidí se přes ni nedostalo. Kromě příbuzných se pohřbu zúčastnila i starostka Klášterce Kateřina Mazánková.

Foto: Karel Otcovský, Právo

Hřbitov bude uzavřen v pondělí i v úterý

KOMENTÁŘ DNE:

Lyžařské Nagano -  Nedá se nic dělat, dnešní komentář musí být sportovní, protože jedna mladá dáma přepsala lyžařské dějiny země. Čtěte zde >>

Obřad začal krátce před polednem. Hřbitov je ale uzavřený až do 15 hod. Veřejnost se může s dívkou rozloučit v úterý v 17 hod. na zádušní mši v kostele Nejsvětější Trojice.

Foto: Karel Otcovský, Právo

Pohřeb devítileté dívky v Klášterci

Devítiletá dívka zmizela cestou ze školy v úterý 9. září po poledni. Matka se na policii obrátila vpodvečer s tím, že holčička dosud nedorazila domů. Desítky policistů začaly okamžitě prohledávat okolí. Pátrání pokračovalo i během noci a následující den, připojili se i dobrovolníci.

BEZ KOMENTÁŘE: Lidé si připomínají Elišku před školou v Klášterci nad Ohří Video: Karel Otcovský, Právo

Ve středu krátce po 15. hodině našli policisté v lese asi kilometr od školy tělo děvčete a zanedlouho potvrdili, že to je pohřešovaná dívka.

Foto: Karel Otcovský, Právo

Smuteční hosté přecházejí na obřad

V pátek policie obvinila z vraždy a znásilnění 25letého Romana K., který vzápětí putoval do vazby. K činu se přiznal. Minulý týden ve středu TV Nova informovala, že násilník byl převezen do vězeňské nemocnice z obavy, aby nespáchal sebevraždu. Obviněnému hrozí až výjimečný trest.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám