Hlavní obsah

Policisté a hasiči po třech dnech našli pohřešovanou ženu. Byla na dně, ale živá

Vizovice

Policisté a hasiči v sobotu ráno našli v lese u Vizovic na Zlínsku pohřešovanou pětačtyřicetiletou ženu, která ve středu kvůli psychickým problémům odešla od rodiny a nedávala o sobě vědět. Do pátrání se od pátku zapojilo několik desítek policistů a hasičů, řekl v sobotu mluvčí zlínské policie Petr Jaroš.

Foto: Patrik Biskup, Právo

Ilustrační foto

Článek

"Po fyzické stránce byla nalezená žena v pořádku a komunikovala. Horší byl její psychický stav. Záchranná služba ženu převezla do zlínské nemocnice," uvedl Jaroš, podle kterého si žena v lese našla přístřešek, takže deštivé počasí přečkala bez větší újmy.

Pátrání po pohřešované ženě policie zahájila v pátek. "Kvůli dešti nemohl být nasazen vrtulník. Podařilo se nám ale lokalizovat mobilní telefon pohřešované ženy, než přestal fungovat. Zjistili jsme, že se nacházela poblíž Vizovic," uvedl Jaroš.

Do pátrání se v sobotu ráno zapojilo šest desítek policistů, hasičů a dobrovolníků, kterým se ženu zhruba po 20 minutách od zahájení akce podařilo najít v lese nedaleko Vizovic.

Žena odešla ve špatném psychickém stavu do lesa kvůli tomu, že přišla o byt a nechtěla být rodině na obtíž. Příbuzní měli strach, že by mohla chtít spáchat sebevraždu, a požádali proto o pomoc policii.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám