Hlavní obsah

Neznámý muž na Mostecku násilím odvezl nezletilou dívku

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ve čtvrtek měl dosud neznámý muž na Mostecku oslovit nezletilou dívku, kterou posléze donutil násilím nastoupit do auta a odvezl ji. Dívka byla později nalezena na Chomutovsku projíždějícím motoristou.

Foto: Petr Horník, Právo

Ilustrační snímek

Článek

Podle policejního zdroje měla být dívka donucena kolem půl páté odpoledne nastoupit do vozidla tmavé barvy nezjištěné značky, toto auto pak mělo odjet z okresu Most. Muž měl být podle zjištění čtyřicátník, 180 cm vysoký, opálený, s plnovousem, informovala policejní mluvčí Ludmila Světláková.

Zhruba o hodinu později byla dívka nalezena náhodným motoristou v obci na Chomutovsku, který přivolal policii. Podle prvotních zjištění nebyla zraněna.

Vzhledem k jejímu nízkému věku nemůže policie zveřejnit další podrobnosti, ani věk dívky. Kvůli závažnosti celé situace ale nabádá rodiče, aby své děti poučili, aby nemluvily s cizími lidmi, nenasedaly k nikomu do auta, a udržovaly si odstup od agresivních jedinců.

Reklama

Výběr článků

Načítám