Hlavní obsah

Auto narazilo do stromu a začalo hořet, muž nehodu nepřežil

Právo, zaš

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Plzeň

Smrtelná dopravní nehoda se stala po středečním poledni u Kasejovic na jižním Plzeňsku. Neštěstí nepřežil jeden muž, dvě ženy byly převezeny do nemocnice. Provoz na hlavním tahu z Plzně do Českých Budějovic policisté řídí kyvadlově.

Foto: Ondřej Kořínek, Novinky

Ilustrační foto

Článek

K nehodě došlo dva kilometry před Kasejovicemi ve směru od Nepomuku. „Vozidlo vyjelo mimo pozemní komunikaci, kde narazilo do stromu,“ sdělil Právu policejní mluvčí Jan Koželuh s tím, že auto poté začalo hořet.

Ve voze cestoval jeden muž a dvě ženy středního věku. Muž zemřel na místě, jednu ženu s těžkým zraněním záchranáři převezli na pohotovost do Fakultní nemocnice v Plzni.

KOMENTÁŘ DNE:

Lyžařské Nagano -  Nedá se nic dělat, dnešní komentář musí být sportovní, protože jedna mladá dáma přepsala lyžařské dějiny země. Čtěte zde >>

„Druhá žena byla se středně těžkým zraněním převezena rovněž do Fakultní nemocnice v Plzni,“ řekl Právu mluvčí krajské záchranky Václav Ondra.

Reklama

Výběr článků

Načítám