Hlavní obsah

Chlípník svlékl na ulici nezletilou dívku a osahával ji

Právo, pch

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jihlava

Jihlavští kriminalisté hledají chlípníka, který nedokázal odolat svým choutkám a v pondělí odpoledne na pěší zóně v centru města drsně obtěžoval nezletilou dívku. Tu zachránila až teta, na kterou dívka čekala.

Foto: Policie ČR

Identikit podezřelého muže

Článek

Případ se stal 18. srpna kolem čtvrté hodiny odpoledne na ulici Benešova. Dívka čekala na svoji tetu před obchodem, když k ní přistoupil neznámý muž a klekl si k ní. „Poté jí levou rukou stáhl legíny a obnažil jí částečně levý bok. Pravou rukou se přitom dotýkal dívky na obnažené části boku,“ popsal incident policista Martin Dušek.

Záhy vyšla z prodejny teta dívky, muže okřikla, za odcházejícím se pustila a na ulici Dvořákova se ho pokusila zadržet. To se jí ale nepodařilo a neznámý odešel směrem k autobusovému nádraží.

Podle kriminalistů mohlo být nyní hledanému muži asi 40 let, je hubené postavy a vysoký přibližně 170 centimetrů. Má kratší tmavé vlasy. Na sobě měl v době incidentu oblečené tmavé rifle a sportovní zateplenější šusťákovou bundu černé barvy. Na zádech měl batoh.

Kriminalisté žádají svědky události a občany, kteří muže na obrázku poznali a mohou přispět k jeho ztotožnění nebo mají informaci, kde se muž v současné době nachází nebo pohybuje, aby se přihlásili na tísňové lince 158 nebo kontaktovali policisty na nejbližší služebně Policie ČR.

Též se obracejí na řidiče, kteří v inkriminovanou dobu kolem 16.13 hodin jeli po ulici Dvořákova a jejich vozidla jsou vybavena záznamovým zařízením, aby prověřili, zda na záznamu není incident mezi podezřelým mužem a tetou dívky zachycen.

Reklama

Výběr článků

Načítám