Hlavní obsah

Agresivní muž znásilňoval prostitutky

Právo, koc
Teplice

Ve vazební věznici skončil 38letý muž, který na Teplicku znásilňoval prostitutky. Agresor je podezřelý ze spáchání několika trestných činů.

Foto: Ondřej Kořínek, Novinky

Ilustrační foto

Článek

V polovině dubna měl podle dosavadních zjištění kriminalistů oslovit prostitutku, se kterou se domluvil na pohlavním styku za úplatu.

„Ženě však peníze nedal, naložil ji do vozidla, kde ji následně zamkl a pod pohrůžkou použití střelné zbraně ji přinutil ke svlečení a k pohlavnímu styku. Nakonec jí ještě odcizil kabelku s doklady a finanční hotovostí,“ informoval Právo teplický policejní mluvčí Daniel Vítek.

Podobného jednání se podle něj dopustil i minulý týden ve čtvrtek, kdy si vyhlédl jinou prostitutku. „Žádal po ní sex za úplatu, naložil ji do auta a odvezl na polní cestu, kde ženu zbil a následně brutálně znásilnil. Nakonec jí odcizil mobilní telefon a umožnil jí vystoupit,“ popsal Vítek.

Policisté muže během krátké chvíle po přijetí oznámení zadrželi a následně obvinili z trestných činů loupeže, znásilnění a krádeže, za které mu v případě uznání viny hrozí až desetileté vězení.

Reklama

Výběr článků

Načítám