Hlavní obsah

Majitelka bytu přišla během dvou minut o 550 tisíc korun

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

O více než půl miliónu korun přišla majitelka přízemního bytu v Praze. Dosud neznámý mladík se vmžiku dostal dovnitř a během dvou minut utekl i s penězi.

BEZ KOMENTÁŘE: Z bytu v Letňanech zmizelo 20 tisíc euroVideo: Policie ČR

 
Článek

O 20 tisíc eur (asi 556 tisíc korun) přišla žena 21. července v Tupolevově ulici, mluvčí Jana Rösslerová o případu informovala ve středu. Mladíka natočila kamera, kterou má majitelka nainstalovanou v kuchyni.

Foto: Policie ČR

Mladík kameru v kuchyni zjevně nečekal

„Neznámý mladík vytlačil před půl čtvrtou odpoledne balkónové dveře přízemního bytu, přes obývací pokoj přešel do ložnice, odkud odcizil 20 tisíc eur a byt vzápětí rychle opustil,“ uvedla Rösslerová.

Foto: Policie ČR

Mladík kameru v kuchyni zjevně nečekal

Zloděj je podezřelý z trestného činu krádeže a porušování domovní svobody. Kvůli výši škody mu hrozí až osm let za mřížemi. Informace k totožnosti přijímá linka 158.

Mladý muž je ve věku mezi 20 až 30 lety, vysoký asi 165 centimetrů, střední postavy. Má krátké hnědé vlasy, byl hladce oholený a opálený. Oblečený byl do černého trika s barevným potiskem. Dále krátkých kalhot se čtverci. Na nohou měl bílou sportovní obuv s černými pruhy značky Adidas.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám