Hlavní obsah

Muž na Karlovarsku věznil ženu dva měsíce v bytě, bil ji a znásilňoval

Právo, Novinky, ok, vor

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Karlovy Vary
Aktualizováno

Dva měsíce podle policie brutálně napadal a znásilňoval 43letý muž z Jáchymova na Karlovarsku 27letou ženu. Dvakrát jí dokonce aplikoval neznámou látku, která ženu omámila. Při zadržení se muž ve svém bytě zabarikádoval a vyhrožoval, že se podpálí.

Obviněný před soudem, který rozhodne o uvalení vazbyVideo: Rudolf Voleman, Právo

 
Článek

Příběh, ze kterého běhá mráz po zádech, se začal odehrávat v polovině června, kdy agresor svou družku uzamkl ve svém bytě. Nepouštěl ji ven, bránil jí používat WC a provádět osobní hygienu. Jídlo a pití měla na příděl.

Foto: Rudolf Voleman, Právo

Obviněný muž z Jáchymova u Okresního soudu v Karlových Varech před rozhodnutím o uvalení vazby

„Každý den ji fyzicky napadal, a to nejen údery pěstí, ale i různými předměty do celého těla, čímž jí způsobil mnohačetné hematomy a zlomeninu prstu. Ve dvou případech ji pod pohrůžkou zbití přinutil nechat si nitrožilně aplikovat dosud nezjištěnou látku, která měla na poškozenou psychotropní účinky,“ uvedla ve středu policejní mluvčí Zuzana Týřová.

Hrozil, že se zapálí

Násilník měl ženu v několika případech také znásilnit.

Po jednom takovém útoku se ženě 9. srpna podařilo zavolat pomoc. Muž se ale před policisty zabarikádoval, polil hořlavinou a vyhrožoval, že se zapálí, pokud ho budou chtít zadržet. Muži zákona vtrhli do bytu po vyjednávání a násilníka zadrželi.

Pachatel byl obviněn z těžkého ublížení na zdraví, znásilnění, zbavení osobní svobody a vydírání. Hrozí mu až deset let vězení. Soud ve středu rozhodl o vzetí muže do vazby.

Reklama

Výběr článků

Načítám