Hlavní obsah

Pronásledovaný motorkář v Praze narazil do sloupu, do něj pak i policisté

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Jen několik minut trvala v noci na čtvrtek honička pražských policistů. Skončila ale nehodou pronásledovaného motorkáře i mužů zákona, kteří narazili do lampy veřejného osvětlení. Muž ujížděl, protože nevlastnil řidičské oprávnění na motorky.

Foto: policejnidenik.cz

Do sloupu narazil motorkář a pak i policisté.

Článek

Bylo kolem jedenácté hodiny večer, když si hlídka v Türkově ulici všimla motorkáře, jehož stroj byl příliš hlučný. Policisté proto chtěli zkontrolovat jeho technický stav, ale řidič byl jiného názoru a začal ujíždět.

„Tato honička ale netrvala dlouho. Motorkář stihl dojet pouze na přilehlé parkoviště, kde havaroval do sloupu pouličního osvětlení. Stejným způsobem, v ten samý okamžik havarovali i policisté,“ uvedl mluvčí policie Tomáš Hulan.

Zranili se jak policisté, tak motorkář. Nikdo z nich nebyl pod vlivem alkoholu. Muži zákona později zjistili, že motorkář není držitelem příslušné skupiny, která by ho opravňovala řídit motocykly.

Reklama

Výběr článků

Načítám