Hlavní obsah

Mladý muž vyjel autem ze silnice a narazil do sloupu, zraněním podlehl

Právo, pch
Žďár nad Sázavou

Další mladý život vyhasl v úterý ráno u Velké Bíteše na Žďársku. V posledních dnech jde o již sedmou oběť v dopravě v Kraji Vysočina, většinou se jednalo o mladé lidi.

Foto: Ondřej Kořínek, Novinky

Ilustrační foto

Článek

„Před osmou hodinou jsme přijali oznámení o dopravní nehodě, ke které došlo mezi Velkou Bíteší a Tišnovem u odbočky na obec Pánov. Řidič osobního vozidla Peugeot 406 z dosud nezjištěných příčin vyjel mimo komunikaci a narazil do sloupu elektrického vedení,“ informovala krajská policejní mluvčí Dana Čírtková.

Při nárazu utrpěl 29letý muž těžké zranění, kterému na místě podlehl.

„Hasiči se ve spolupráci se zdravotníky snažili poskytovat pomoc, bohužel bez úspěchu,“ uvedla mluvčí hasičů Petra Musilová.

Okolnosti jsou předmětem policejního vyšetřování.

Šest obětí minulý týden 

Kritický přelom července a srpna na Vysočině odstartovala tragická nehoda 22letého mladíka, který minulé úterý večer narazil ve Škodě Octavia do železného sloupu v Jihlavě. Další tři životy si ve čtvrtek vyžádala čelní srážka osobního vozu s nákladní soupravou na Pelhřimovsku. Zahynula při ní 19letá řidička, stejně starý spolujezdec a o rok mladší dívka.

Ve čtvrtek ráno zemřel po smyku na dálnici i 70letý muž ve Škodě Fabia. V pátek ráno smetlo osobní auto řízené 19letým řidičem u obce Habrek poblíž Ledče nad Sázavou 25letého chodce.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám