Hlavní obsah

Policie obvinila ženu, která unesla tříměsíční dítě z nemocnice

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Detektivové v pondělí obvinili 34letou ženu, která minulý týden unesla dítě z pražské nemocnice v Motole. Zároveň ji však odvezli do psychiatrické léčebny, kde se bude léčit.

Foto: Dana Kysučanová, Novinky

Fakultní nemocnice Motol

Článek

„Vyšetřovatel mravnostního oddělení zahájil trestní stíhání ženy ze spáchání trestného činu únosu dítěte a osoby stižené duševní poruchou. Za tento skutek jí v případě odsouzení hrozí až tříletý pobyt ve vězení,“ informovala mluvčí policie Jana Rösslerová.

Přizvaná znalkyně doporučila umístit obviněnou do psychiatrické léčebny, kam byla také posléze převezena. Její přítel byl propuštěn na svobodu, protože nevěděl o úmyslech své partnerky.

KOMENTÁŘ DNE:

Lyžařské Nagano -  Nedá se nic dělat, dnešní komentář musí být sportovní, protože jedna mladá dáma přepsala lyžařské dějiny země. Čtěte zde >>

Incident se odehrál ve čtvrtek odpoledne. Policii přivolala sestřička ortopedického oddělení nemocnice, protože neznámá žena vzala z kočárku tříměsíční dítě a utekla směrem k Plzeňské ulici. Hlídka ji zadržela během několika minut i s přítelem, který tam čekal se sedmiletou dcerou. [celá zpráva]

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám