Hlavní obsah

Mladík, který s tyčí zaútočil na souseda, se sám přihlásil na policii

Právo, pko
Brno

Teprve devatenáctiletý mladík, který předminulý týden napadl společně se svým otcem muže čistícího auto v Brně-Tuřanech, se ve středu sám přihlásil na policii. Státní zástupce už podal návrh na jeho vzetí do vazby.

Dvojice brutálně napadla muže při čištění auta

Článek

„Během středy se na oddělení kriminální policie dostavil devatenáctiletý mladík, po kterém bylo vyhlášeno pátrání pro podezření z fyzického napadení souseda tyčí. Mladík byl v doprovodu svého advokáta a odmítl vypovídat. Policejní komisař ho obvinil z trestného činu pokusu o těžké ublížení na zdraví,“ konstatovala policejní mluvčí Andrea Straková s tím, že policisté děkují veřejnosti za pomoc s pátráním.

Dvojice brutálně napadla muže při čištění auta Video: Policie ČR

Napadení se odehrálo na parkovišti v Tuřanech. Třiatřicetiletý muž před domem se svým malým synkem čistil interiér auta, když k němu přišel devatenáctiletý mladík a začal dělat problémy. Muž se s ním odmítl bavit a poslal ho pryč. Za několik minut se tam objevil pětačtyřicetiletý otec mladíka a došlo ke slovnímu konfliktu. [celá zpráva]

„V tom se ovšem nečekaně znovu objevil mladík a tentokrát s tyčí v ruce a muže napadl. Otec se synem ho surově zbili a způsobili mu několik zranění v obličeji i po těle. V době, kdy na místo dorazila přivolaná hlídka, zadržela na místě jen staršího z mužů. Ten je nyní stíhán pro trestný čin těžké ublížení na zdraví, za který mu může hrozit až desetileté vězení,“ dodala Straková.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám