Hlavní obsah

Z modernizované dálnice D1 zmizel dělník, pět dní ho marně hledají

Novinky, Ondřej Kořínek

Z rekonstruované dálnice D1 zmizel o víkendu 57letý Jozef Kubalák, který pracoval na 70. kilometru. Na ubytovně nechal mobil a své osobní věci, u sebe má několik tisíc korun. Podle policie se může pohybovat v nějakém větším městě.

Foto: Miroslav Homola, Právo

Dělníci na dálnici D1. Ilustrační foto

Článek

Pohřešování nahlásili kolegové dělníka. V sobotu ráno s nimi odjel z ubytovny v obci Brunka u Humpolce. Na D1 čistil přístupové cesty, proto pracoval odděleně od ostatních.

„Jak ale bylo zjištěno, kolem půl jedenácté odsud odešel neznámo kam a již se nevrátil. Když ho jeho kolegové nenašli ani během neděle, obrátili se na policii. Muž má u sebe pouze osobní doklady a několik tisíc korun na hotovosti,“ uvedla mluvčí policie Eva Stulíková s tím, že policie nemá jeho fotografii.

Pohřešovaný muž má zavalitou až kulatou, asi 165 cm vysokou postavu a krátce střižené špinavé blond vlasy s pleší. Naposledy byl oblečen do zelenkavého trika a šedých montérkových kalhot. Na nohou měl pracovní boty s tvrzenou špičkou.

„Policisté nevylučují, že by mohl odjet do nějakého většího města. V minulosti měl odejít od rodiny a poté se pohyboval v komunitě osob bez přístřeší v Praze u Černého Mostu, kde byl také vypátrán,“ dodala Stulíková.

Informace o jeho pohybu přijme linka 158.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám