Hlavní obsah

Neznámý muž ukradl v pražských Kbelích šperky za čtvrt miliónu

Novinky, mik

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kbely

Neznámý muž odcizil šperky v hodnotě čtvrt miliónu korun. Stalo se tak začátkem července v poledne v pražských Kbelích. Zloděj si místo před krádeží vytipoval. Informaci uvedla v neděli mluvčí policie Jana Rösslerová.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Krádež šperků ve Kbelích Video: Reuters

 
Článek

„Doposud neznámý muž přišel nejprve 30. června do prodejny, předstíral zájem o zboží, nic ovšem nezakoupil a odešel. Druhý den přišel ve stejném oblečení kolem půl dvanácté dopoledne, opět požádal o ukázku šperků, v jeden okamžik se však prodavačka sehnula ke psovi, čehož využil muž, sebral tři plata se zlatými prsteny a z místa utekl,” sdělila Rösslerová.

Svědkem byla mladá zákaznice, která navštívila zlatnictví s kočárkem a osmiměsíčním dítětem.

„Hledaný muž je ve věku mezi 25 až 30 lety, vysoký mezi 175 až 180 centimetry, sportovní postavy. Má světlou pleť a krátké hnědé vlasy s mírnými kouty. Na pravém předloktí má vytetované čtyři asi třícentimetrové čtverce a na pravém rameni tetování s neznámým ornamentem. Podle prodavačky hovořil česky a bez přízvuku,” řekla Rösslerová.

Hledanému muži hrozí za krádež až pět let ve vězení.

Jakékoli informace o pachateli může veřejnost sdělit na linku 158 nebo oznámit na kterékoli policejní služebně.

Reklama

Výběr článků

Načítám