Hlavní obsah

Jak by se ti líbilo, kdyby tě takhle někdo okradl? Řekl zloděj a okradl obsluhu

Novinky, mik

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Neznámý muž vykradl bar v pražské Vyšehradské ulici. Stalo se tak v sobotu ve čtyři hodiny ráno. Muž v baru nejprve popíjel alkohol a poté místo toho, aby zaplatil, sám zkasíroval barmana. Uvedla mluvčí policie Jana Rösslerová.

BEZ KOMENTÁŘE: Neznámý muž přepadl bar ve Vyšehradské uliciVideo: Policie ČR

 
Článek

„Přistoupil k barmanovi se slovy: 'Jak by se ti líbilo, kdyby tě takhle někdo okrad?', následně ho přitlačil na pult a z kapsy mu vytáhl klíč od zásuvky, ve které měl uschovanou takzvanou kasírtašku. Z peněženky pak odcizil 50 až 100 tisíc korun a z místa odešel,” sdělila Rösslerová.

Okradený barman okamžitě kontaktoval policii. Ta na případu pracuje a bude vděčná za jakékoliv nové informace, které může veřejnost sdělit na lince 158.

„Hledaný muž je ve věku kolem čtyřiceti let, vysoký asi 180 centimetrů, atletické postavy a opáleného vzhledu. Podle přepadeného barmana bylo na jeho postavě očividně vidět, že muž pravidelně cvičí. Má krátké vlasy v barvě takzvané špinavý blond a několikadenní strniště. Hovořil česky, bez přízvuku a v době přepadení měl v ústech cigaretu,” řekla Rösslerová.

Zloděj měl na sobě žluté tričko Adidas, vestu bez rukávů ve stejných barvách, kraťasy a sportovní boty Adidas.

Hledanému muži hrozí za podezření ze spáchání trestného činu loupeže až desetiletý trest odnětí svobody.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám