Hlavní obsah

V Praze zmizel další taxikář

– Praha • Aktualizováno
Novinky, Ondřej Kořínek

Pražská policie pátrá od úterý po 29letém taxikáři Miloši Novákovi, o kterém nemá rodina žádné zprávy. Kriminalisté nevylučují, že vycestoval do zahraničí, tuto informaci ale nemají potvrzenou. Případem se zabývají detektivové z prvního oddělení. V hlavním městě někdo za posledních pět měsíců zavraždil tři taxikáře. Pachatel zatím nebyl dopaden.

Foto: Policie ČR

Pohřešovaný Miloš Novák a auto, kterým jezdí.

Článek

„Muž byl naposledy spatřen v pondělí v časných ranních hodinách v Praze 6. Od té doby o něm nemají jeho blízcí žádnou informaci. Podle prvotních informací od kriminalistů se ještě v pondělí večer pohyboval na území České republiky,“ informovala Novinky mluvčí policie Hana Jeřábková.

Kriminalisté požádali o spolupráci také sousední státy, protože existuje možnost, že vyrazil na soukromou cestu do zahraničí.

Muž jezdí Fiatem Doblò modré barvy s registrační značkou 2SX 8818. Pohřešovaný je vysoký asi 175 centimetrů, střední postavy. Má hnědé vlasy a hnědé oči. Zvláštním znamením je jizva na břiše a jizva na čele. Má mateřská znaménka na levém a pravém předloktí a kožní defekt na pravém a levém lýtku vpředu.

Informace o pohybu Miloše Nováka přijme linka 158.

Tři zavraždění taxikáři byli nalezeni 1. února a 11. dubna. V prvním případě šlo o tři dny pohřešovaného muže, který byl nakonec nalezen v autě na Vinohradech. V dubnu našli v Uhříněvsi dvojici mrtvých taxikářů, jejichž poslední pohyb pak kriminalisté spolu s fotografiemi aut zveřejnili.

Minulý týden k tomu přibyl i identikit možného vraha. [celá zpráva]

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám