Hlavní obsah

V Sázavě našli tělo mladého muže, v Labi mrtvého rybáře

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

V Lukách pod Medníkem u Prahy našel v neděli kolemjdoucí v řece Sázavě mrtvého třiatřicetiletého muže. Tělo leželo ve vodě u břehu na obtížně přístupném místě. Kriminalisté zatím nevědí, jestli muž zemřel nešťastnou náhodou nebo se stal obětí trestného činu. Jiného mrtvého muže našel chodec v Labi na Nymbursku.

Foto: Policie ČR

Tělo mladého muže našli v Sázavě.

Článek

Mrtvého ze Sázavy vytáhli na břeh potápěči z poříčního oddělení na Slapech a přivolaný lékař tělo ohledal a nařídil soudní pitvu. Policisté spolu s hasiči pak tělo desítky minut vynášeli po skalnatém a velmi obtížně přístupném terénu. Při zajišťování stop policistům pomáhal jeden z hasičů, který se spouštěl po laně po skále z více než třicetimetrové výšky.

Foto: Policie ČR

S vytáhnutím mrtvoly museli pomoct hasiči

KOMENTÁŘ DNE:

Lyžařské Nagano -  Nedá se nic dělat, dnešní komentář musí být sportovní, protože jedna mladá dáma přepsala lyžařské dějiny země. Čtěte zde >>

"Zajistili jsme všechny stopy z místa nálezu, které nám mohou pomoci při vyšetřování. Probíhají výslechy svědků a také shromažďujeme informace k pohybu muže. Jak se muž do vody dostal, je předmětem vyšetřování," sdělila mluvčí středočeské policie Štěpánka Zatloukalová.

Podobný případ policisté řešili o víkendu také nedaleko obce Byšičky na Nymbursku, kde nalezl chodec ve slepém rameni Labe mrtvého sedmapadesátiletého muže. Na břehu byly nalezeny rybářské pruty, podle policie muž pravděpodobně do vody spadl náhodou.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám