Hlavní obsah

Slovák napadl v Hroznětíně servírku a pak hajloval

Právo, vor

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Karlovy Vary

Kolenem do stehna i žeber a pak pěstí do obličeje napadl 41letý Slovák o víkendu v nočních hodinách v jedné z restaurací v Hroznětíně na Karlovarsku dvacetiletou servírku. Potom začal hajlovat a křičet nacistická hesla.

Foto: Petr Kozelka, Právo

Policisté už zahájili trestní stíhání. Ilustrační snímek

Článek

„Karlovarští kriminalisté zahájili trestí stíhání jednačtyřicetiletého cizince pro přečiny výtržnictví a projev sympatií k hnutí směřujícímu k potlačení práv a svobod člověka,“ uvedl v pondělí mluvčí karlovarské krajské policie Pavel Valenta.

„Tohoto jednání se měl obviněný dopustit o víkendu kolem půlnoci v Hroznětíně v jedné z místních restaurací. Zdě měl fyzicky napadnout před zraky hostů dvacetiletou servírku, kterou měl za barem kopnout kolenem do stehna a žeber. Pak ženu také měl udeřit pěstí do obličeje,“ popisoval mluvčí policie.

„Před hosty pak jednačtyřicetiletý cizinec začal hajlovat, kdy měl zvedat pravou ruku vzhůru a při tomto křičel nacistická hesla,“ dodal Valenta. V případě odsouzení hrozí cizinci trest odnětí svobody až na tři roky.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám