Hlavní obsah

Řidič uhořel v autě, které narazilo do stromu

Právo, hon

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ostrava
Aktualizováno

Tragická nehoda se stala v noci na středu v Ostravě-Hošťálkovicích. Řidič ve vysoké rychlosti sjel v zatáčce z vozovky a narazil do stromu. Po střetu začalo auto hořet, řidič na místě zemřel.

Foto: HZS Moravskoslezského kraje

Řidič v autě uhořel.

Článek

O nehodě informovala mluvčí ostravské policie Gabriela Holčáková. Nehoda se stala krátce před třetí hodinou noční.

Foto: HZS Moravskoslezského kraje

Řidič v autě uhořel

„Řidič z dosud nezjištěných příčin po projetí mírné pravotočivé zatáčky čelně narazil s vozem do vzrostlého stromu. Po nárazu auto začalo hořet. Řidič vozu na místě zemřel,“ sdělila Holčáková.

„Již při příjezdu k nehodě celé havarované auto silně hořelo. Hasiči oheň uhasili během deseti minut, poté usměrňovali dopravu a nasvítili místo nehody. Po zdokumentování nehody hasiči vyprostili tělo řidiče,” uvedl mluvčí hasičů Petr Kůdela.

Foto: HZS Moravskoslezského kraje

Řidič v autě uhořel

Kriminalisté nyní prověřují veškeré okolnosti a zjišťují také totožnost řidiče. „Zda byl řidič ovlivněn návykovou látkou, určí znalec po provedené pitvě a příslušných analýzách. Vozidlo bylo zajištěno, bude přizván znalec,“ dodala mluvčí.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám