Hlavní obsah

V Klánovickém lese na kraji Prahy našli chodci ohořelé tělo muže

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha
Aktualizováno

Ohořelé lidské tělo našli v sobotu dopoledne kolemjdoucí v Klánovickém lese na východním okraji Prahy. Zatím policisté nevědí, zda jde o oběť zločinu, uvedl mluvčí pražské policie Tomáš Hulan.

Foto: Ondřej Kořínek, Novinky

Ilustrační foto

Článek

Kolemjdoucí oznámili policii nález mrtvoly v lese poblíž Staroklánovické ulice kolem půl desáté dopoledne. „Tělo bylo značně ohořelé. Kriminalisté provádějí ohledání,” uvedl Hulan. Později doplnil, že se podařilo dotyčného identifikovat. Jedná se o 30letého muže z Prahy, jehož několik dní rodina pohřešovala.

Vzhledem ke stavu těla policisté nemohli sdělit nic bližšího. Nevěděli zatím ani, zda jde o oběť násilného trestného činu, sebevraždy či nehody.

„Neznáme prozatím ani příčinu ohoření,” doplnil mluvčí. Proto byli na místě také hasiči se psem cvičeným na vyhledávání hořlavin. „Na tyto otázky by mohla kriminalistům odpovědět nařízená pitva,“ poznamenal ještě Hulan.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám