Hlavní obsah

Vrahem ženy na Českokrumlovsku je zřejmě její syn, u výslechu zkolaboval

Právo, ch

Vraždy starší ženy na Českokrumlovsku se měl údajně dopustit její syn. Právu to potvrdil zdroj blízký vyšetřování. Jihočeští kriminalisté se zločinem, k němuž mělo dojít během uplynulého víkendu, zabývají od úterního odpoledne.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

„Obětí je starší žena, kterou v bytě nalezl její příbuzný. Kriminalisté už šestatřicetiletého muže podezřelého z vraždy zadrželi a předali mu usnesení o zahájení trestního stíhání ve věci zvlášť závažného zločinu vraždy a zároveň podali krajskému státnímu zástupci návrh na vzetí do vazby,“ sdělil ve čtvrtek Právu k průběhu dosavadního vyšetřování krajský policejní mluvčí Milan Bajcura.

Dodal, že s výslechem podezřelého začali policisté už ve středu, ten ale zkolaboval a bylo nutné přivolat k němu záchrannou službu, která jej odvezla do nemocnice, kde byl střežen.

KOMENTÁŘ DNE:

Lyžařské Nagano -  Nedá se nic dělat, dnešní komentář musí být sportovní, protože jedna mladá dáma přepsala lyžařské dějiny země. Čtěte zde >>

Ve čtvrtek kriminalisté přerušený výslech, dokončili, a požádali státního zástupce, aby podal zmíněný návrh na vzetí muže do vazby.

V případě prokázání viny mu hrozí až výjimečný trest. Bajcura v této souvislosti připomněl, že zadržený muž se obdobného brutálního skutku dopustil již v minulosti, za což byl potrestán.  Propuštěn byl teprve podmínečně na přelomu loňského a letošního roku.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám