Hlavní obsah

Další útok na pražského taxikáře: Dvojice ho oloupila a utekla

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Na Velikonoční pondělí se v Praze odehrál další útok na taxikáře. Muž a žena po asi kilometrové jízdě řidiče přepadli a přiložili mu k hlavě dosud neznámý předmět. Odnesli si asi 13 tisíc korun.

Foto: Ondřej Kořínek, Novinky

Ilustrační foto

Článek

Dvojice si před patnáctou hodinou vyhlédla taxík u supermarketu Lidl v Praze 9. Řidiči řekli, kam chtějí jet, a taxikář vyrazil. Ujel asi kilometr, když se dvojice rozhodla vystoupit.

„Pachatelé předstírali, že chtějí zaplatit. Řidič proto vytáhl kasírtašku. Toho jeden z dvojice využil a pod pohrůžkou zatím neznámého předmětu, který taxikáři přiložil k hlavě, požadoval vydání peněz,“ řekl Novinkám mluvčí pražské policie Tomáš Hulan.

Přepadený dal lupičům asi 13 tisíc korun a nějaká eura. Dvojice okamžitě utekla a policisté po ní pátrají. Loupež se naštěstí obešla bez zranění.

Mezi taxikáři v posledním měsíci panuje strach z neznámého sériového vraha, který má na svědomí už tři životy. Na konci ledna připravil o život 42letého taxikáře, kterého našli v autě na Vinohradech, v dubnu zabil dva řidiče v Uhříněvsi. [celá zpráva]

BEZ KOMENTÁŘE: Místo nálezu dvou mrtvých taxikářů v Uhříněvsi. Archivní záběryVideo: Novinky

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám