Hlavní obsah

Důchodkyni na Krnovsku ubodal tulák, který pak zapálil chalupu

– Krnov
Právo, hon

Nečekaný zvrat nastal ve vyšetřování případu požáru starší rekreační chalupy, při kterém byla v sobotu v Krásných Loučkách u Krnova nalezena čtyřiasedmdesátiletá mrtvá žena. Policisté zjistili, že důchodkyně byla před založením požáru ubodána. V pondělí policie oznámila, že se jí podařilo dopadnout muže podezřelého z vraždy.

Foto: HZS Moravskoslezského kraje

Hasiči při likvidaci požáru chaty

Článek

O obvinění muže informoval kriminalista Antonín Řezníček. Kvůli zločinu stíhá policie tuláka, který v domě přespával a zřejmě i kradl. Muž na stařenku vytáhl nůž v okamžiku, kdy ho v domě překvapila svým nečekaným návratem.

Foto: HZS Moravskoslezského kraje

Hasiči při likvidaci požárů chaty

„Policisté v požářišti zjistili určité detaily, které nasvědčovaly manipulaci s tělem, takže na místo vyjela výjezdová skupina. Při prohlídce těla bylo zjištěno, že žena zemřela násilnou smrtí způsobenou cizí osobou. Po prověření všech osob, které se pohybovaly v okolí místa činu, se nám podařilo zjistit osobu, která tento čin spáchala. Jedná se o muže ve věku 44 let, který do domu vešel a poté byl vyrušen poškozenou, kterou napadl a usmrtil,“ řekl Řezníček.

Po několika hodinách pachatel založil požár. „Nejprve s policií spolupracoval, následně již jako obviněný odmítl vypovídat. Máme však proti němu dostatek důkazů,“ dodal kriminalista.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám