Hlavní obsah

V Praze zmizely dvě sestřenice ve věku 11 a 14 let

Praha

Policie pátrá po dvou zmizelých sestřenicích z Prahy, čtrnáctileté Adéle Uhlířové a jedenáctileté Marii Sémové. Dívky se v neděli odpoledne vydaly na procházku a ve stanovený čas se nevrátily ani o sobě nepodaly žádnou zprávu. Jejich mobilní telefony jsou od půl sedmé v podvečer vypnuté. Podle policie jsou v ohrožení.

Foto: Policie ČR

Pohřešované sestřenice: vlevo čtrnáctiletá Adéla Uhlířová, vpravo jedenáctiletá Marie Sémová

Článek

Čtrnáctiletá Uhlířová odešla krátce před 16. hodinou z místa bydliště v Letovské ulici v pražských Letňanech, o tři roky mladší Sémová opustila domov v Libušské ulici ve čtvrté pražské části mezi 17.30 až 18. hodinou. Dívky, které jsou sestřenice, by se podle policie měly pohybovat společně na území hlavního města. Naposledy byly spatřeny kolem půl sedmé večer na ulici Pšenčíkova v Praze-Kamýku.

Rodina nejprve hledala dívky sama, kolem půl jedenácté večer pak pohřešování nahlásila na jednom z místních oddělení na Praze 4. Ani s jednou z dívek totiž podle rodičů nebyly žádné výchovné problémy a nikdy dříve pohřešovány nebyly.

Starší z dívek je vysoká asi 160 centimetrů. Má štíhlou postavu, světlou pleť, delší blond vlasy a modré oči. „Oblečena byla do béžové kožené bundy a úzkých džínů,“ doplňuje policejní popis.

Její o tři roky mladší sestřenice je vysoká mezi 150 a 160 centimetry, rovněž štíhlé postavy. Má světlou pleť, delší vlasy obarvené načerno a hnědozelené oči. Na sobě měla fialový kabát s kostkami olemovanými červenobílou barvou a tmavě modré rifle, na nohou měla kotníčkové boty bílé až béžové barvy.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám