Hlavní obsah

Shořelý domek ve Zlíně vydal další tělo

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zlín

V sutinách shořelého domu ve Zlíně, kde před týdnem při požáru zemřel třiaosmdesátiletý muž, našli hasiči a policisté druhé tělo. Informoval o tom mluvčí krajských hasičů Libor Netopil. Informaci potvrdil také policejní mluvčí Petr Jaroš, bližší informace však sdělit nechtěl. Příčinu smrti odhalí až nařízená pitva.

Foto: Aleš Fuksa, Právo

Hasiči na místě požáru.

Článek

Zděné stavení u zahrádkářské kolonie v ulici Ronzovy paseky v části Příluky zachvátil požár v noci na 18. září. Zemřel při něm senior, který jej obýval. Muž, který byl dříve profesionálním hasičem, se v poslední době údajně staral o bezdomovce.

Podle hlášení měli být v domě další dva až tři lidé, záchranáři však při zásahu v poničeném stavení nikoho dalšího nenašli. Druhé tělo nalezli až po několika dnech.

Oheň zničil vnitřní část chalupy o půdorysu zhruba deset krát pět metrů, zasáhl polovinu střechy a částečně se také propadly stropy. Způsobil škody asi za 600 tisíc korun. Příčinu požáru i další okolnosti hasiči a policisté stále zjišťují.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám