Hlavní obsah

Kvůli ženě podřízl muži hrdlo při bowlingu, byl obviněn z vraždy

Právo, vor

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Karlovy Vary

Ze zvlášť závažného zločinu vraždy obvinili kriminalisté v úterý 37letého muže z Karlovarska, který v pondělí odpoledne v bowlingové herně v Lidické ulici v Karlových Varech podřízl nožem 31letého muže. Motivem byl podle všeho spor o ženu.

Foto: Dana Kysučanová, Novinky

Ilustrační foto

Článek

„V úterý hodinu po poledni sdělili kriminalisté 37letému muži z Karlovarska obvinění ze zvlášť závažného zločinu vraždy, které se měl dopustit předchozí den v Karlových Varech,“ uvedla mluvčí karlovarské krajské policie Kateřina Böhmová.

„Muži hrozí v případě prokázání viny trest odnětí svobody až na osmnáct let,“ pokračovala mluvčí s tím, že policie se chystá ve středu podat po provedení veškerých potřebných úkonů podnět na jeho vzetí do vazby.

Podle informací svědků z místa činu, přišel vrah do herny zcela náhodou. Jeho oběť hrála v tu dobu s přáteli bowling. Vrah nejdříve podle svědků nařkl svého soka v lásce, že mu chodí za jeho ženou, a pak mu chladnokrevně zezadu podřízl nožem hrdlo. V útoku pokračoval obviněný i poté, co se muž sesul k zemi.

„Ani se pak nesnažil někam utéci a čekal, až přijede policie,“ popisovala okamžiky po vraždě svědkyně. „Poškozený muž bohužel zraněním na místě podlehl,“ konstatovala Böhmová.

Reklama

Výběr článků

Načítám