Hlavní obsah

Nehodu na dálnici D1 nepřežili dva lidé

Brno
Aktualizováno

V neděli ráno uzavřela smrtelná nehoda, při níž zemřeli dva lidé, dálnici D1 mezi 236. až 241. kilometrem směrem na Ostravu. Příčinu kolize policisté vyšetřují. Provoz byl obnoven krátce před 10:00.

Foto: HZS

Automobil po nehodě sletěl z dálničního tělesa.

Článek

"Nehoda se stala ráno kolem 4:45. Na místě jsou dva mrtví, jde o cizince," uvedl policejní mluvčí Pavel Šváb.

Podle informací hasičů auto značky Chrysler zřejmě narazilo do betonového mostku a skončilo 15 metrů od vozovky. Třetí z posádky, řidič, je zraněn lehce.

Foto: HZS

Automobil po nehodě sletěl z dálničního tělesa.

Dálnice byla otevřena krátce před 10:00. Policisté na místě odkláněli zhruba pět hodin dopravu, díky malému provozu nebyly podle Švába na dálnici žádné komplikace.

Tragická nehoda ve Frýdlantě

Další tragická nehoda se stala v noci ze soboty na neděli ve Frýdlantě na Liberecku, kde zahynul 41letý řidič. V plné rychlosti narazil do zídky jen pár metrů od svého bydliště. Řidič zůstal zaklíněný ve voze, na místě byl mrtvý.

"Muž nebyl připoutaný a při nárazu vystřelily airbagy, ty mu zřejmě zlomily vaz," doplnila mluvčí zdravotnické záchranné služby Lenka Markovičová.

Okolnosti nehody policie vyšetřuje a nařídila i soudní pitvu. Má zjistit příčinu smrti řidiče, případně zda nebyl opilý či pod vlivem drog.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám