Hlavní obsah

Matka obviněná z vraždy syna je ve vazbě

Právo, rap

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Na matku podezřelou z vraždy osmiletého syna byla ve čtvrtek odpoledne uvalena vazba. Právu to potvrdila mluvčí středočeské policie Soňa Budská. „Ženu převážíme do vazební věznice,“ uvedla policejní mluvčí.

Foto: Radek Plavecký, Právo

Pietní místo před školou v Jesenici, kam zavražděný chlapec chodil.

Článek

Žena byla obviněna z toho, že v noci na středu v Jesenici u Prahy zavraždila vlastního osmiletého syna. „Pitva potvrdila, že byl uškrcen,“ řekla Právu Budská. Nic dalšího ale kriminalisté k otřesnému činu nezveřejnili.

Před školou v Jesenici, kam chlapec chodil do druhé třídy, vzniklo malé pietní místo, kam děti přinášejí obrázky s různými vzkazy, hračky, svíčky nebo květiny. O hrozném činu se rodiče dětí nechtějí příliš bavit a o tom, co matku mohlo vést k zabití vlastního dítěte, se jen spekuluje.

Problémovým dítětem hoch rozhodně nebyl. „Vůbec ne, spíš naopak. Byl milý, usměvavý, šikovný a velmi vstřícný. O to je to pro nás všechny složitější. Museli jsme to vysvětlit jeho spolužákům a také spolužákům jeho staršího bratra, který se chce zase vrátit do školy. Pomáhá nám v tom všem i školní psycholožka,“ řekl ředitel školy v Jesenici Josef Buchal.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám