Hlavní obsah

Mladíci prodávali zabijáckou extázi, zřejmě usmrtila maturantku na plese

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha
Aktualizováno

Policie obvinila čtyři mladíky z distribuce drogy extáze s obsahem nezvykle velkého množství účinné látky. Možná právě na předávkování touto drogou ve čtvrtek zemřela v Praze na maturitním večírku devatenáctiletá dívka.

Článek

Policie to zatím potvrzené nemá, zjistila ale, že v okolí dívky se tato nezvykle silná droga distribuovala, informovala v neděli mluvčí pražské policie Jana Rösslerová.

Kriminalisté varují veřejnost před modrou tabletou extáze s vyobrazením delfína.

Na maturitním plese v Praze zemřela 19letá dívka, předávkovala seVideo: Jiří Forman, Novinky

Policisté v sobotu zadrželi čtyři mladíky ve věku 19 až 22 let a vyšetřovatel je následně obvinil z nedovolené výroby a jiného nakládání s omamnými látkami a s jedy. Policisté u nich navíc zajistili desítky tablet drogy extáze, expertíza pak zvýšené množství nebezpečné látky prokázala.

"Koncentrace účinné látky v modrých tabletách s vyobrazením delfína překračuje obvyklou hodnotu, která by pak mohla po požití ohrozit uživatele na životě," uvedla mluvčí. Obviněným podle ní u soudu hrozí až desetileté vězení.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám